top of page

Välkomna till Byggsmart

Dukagjin Rogova.jpg

Dukagjin Rogova, Arkitekt/Konstruktör

Vi jobbar med  en del stora uppdragsgivare där vi gör konstruktionsritningar och tar fram priser på material. Priserna Byggsmart tar fram ligger alltid bäst till. Det skall tilläggas att vi arbetar mestadels med bolag som omsätter över 100 Miljoner.

Byggsmart  har ökat effektiviteten på våra inköp med i snitt 6,7% vilket är väldigt högt!
 

Robel Oktay.jpg

Robel Oktay,  

ByggTitanerna AB

Vi har bara jobbat med Byggsmart i drygt 6 månade (190210). Mycket nöjda med deras arbete med att ta fram material och priser till oss. Vi behöver inte längre lägga ner tid på att förhandla fram priser utan det  arbetet sköter Byggsmart. Vi vet att vi alltid får marknadens lägsta priser.

 

I början kollade vi givetvis upp så att vi verkligen fick lägre pris än vad vi själv lyckats få fram. Nu litar vi på dem till 110%

Tarvo Terras.jpg

Tarvo Terras,

Försäljningschef Bauoc Sverige

Vi använder Byggsmart som vår förlängda arm i Sverige och vi är oerhört nöjda med dem. Många kunder skriver till oss och berättar vilken fantastisk service de fick. Byggsmarts kompetens och utbud gör att våra kunder alltid kan få en lösning på deras behov. Behövs olika typer av bjälklag såsom Samverkanspåt, Håldäck eller Filigranbjälklag så löser Byggsmart det. De är trygga och säkra att arbeta med.

bottom of page